Tampilkan postingan dengan label Web. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Web. Tampilkan semua postingan

Kamis, 03 Mei 2018

Perihal Situs Web

Kursus Desain Grafis DUMET School Kaca web (uga ditulis minangka kaca web) minangka dokumen sing cocok kanggo World Wide Web lan browser web. Browser web nampilake kaca web ing piranti monitor utawa seluler. Kaca web biasane tegese apa sing katon, nanging istilah kasebut uga bisa ngarujuk marang file komputer, biasane sing ditulis ing HTML utawa basa markup sing cocog. Browser web ngoordinasikake macem-macem unsur sumber web kanggo kaca web sing ditulis, kayata sheet style, skrip, lan gambar, kanggo nuduhake kaca web. Kaca web khas nyedhiyakake hiperteks sing kalebu bar navigasi utawa menu sidebar sing ngubungake menyang kaca web liyane liwat hyperlinks, asring diarani minangka pranala. Ing jaringan, browser web bisa njupuk kaca web saka server web remot. Server web bisa matesi akses menyang jaringan pribadi kayata intranet perusahaan. Browser web nggunakake Hypertext Transfer Protocol (HTTP) kanggo nggawe panjalukan kuwi.

Kaca web statis (kadhangkala disebut kaca rata / kaca stasioner) minangka kaca web sing dikirim menyang pangguna persis kaya sing disimpen, kontras karo kaca web dinamis sing digawé dening aplikasi web. Akibaté, sawijining kaca web statis nuduhaké informasi sing padha kanggo kabeh pangguna, saka kabeh konteks, miturut kemampuan modern server web kanggo rembagan isi-isi utawa basa dokumen ing ngendi versi kasebut kasedhiya lan server dikonfigurasi supaya nglakoni. Perihal Situs Web