Sabtu, 21 April 2018

Perihal Bayar Per Klik

Bayar Pay Per Klik Click PPC Prania e botuesve ne sferen virtuale te shumave te pafundme siguron perfitime per faqet Pay Per Click (PPC) qe u bene te njohura ne mes te vitit 1996. Planet Oasis eshte nje nga faqet e pioniereve qe prezantoi Pay Per Click (PPC) site. Ky hap u be ate qe Google ndoqi me AdWords-in e tij. Vetem ne Indonezi ka shume faqe Pay Per Click (PPC) qe perfshijne AdsenseCamp, PPCBlogger dhe BloggerBersatu dhe te tjere. Kur krahasojme tre vendet atehere AdsenseCamp ofron komisione me te larta se PPCBlogger dhe Blogger Unite por te tre gjithashtu ofrojne perfitime te njejta gjate klikimeve te reklamave qe sherbejne jane te vlefshme ne baze te sistemit. Bayar Pay Per Klik Click PPC AdsenseCamp eshte nje website i Adsense Indonesia i cili eshte nje nga divizionet e biznesit te kompanise CV JogjaCamp qe gjendet ne Yogyakarta. AdsenseCamp fokusohet ne sherbimin duke vendosur tre mbeshtetje te klienteve qe sherbejne ne internet (YM, email, sms dhe telefon) ose offline duke ardhur direkt ne zyre. AdsenseCamp eshte nje faqe interneti qe ju ofron nje mundesi per te fituar te ardhura shtese duke siguruar hapesire ​​ne faqen tuaj si nje vend reklamimi per reklamuesit. AdsenseCamp gjithashtu ofron nje mundesi per Advertisers te cilet jane te gatshem per te promovuar reklama qe do te shperndahen per pronaret e internetit qe kane nje rrjet ne AdsenseCamp. PPCBlogger eshte nje ofrues global i sherbimeve te reklamimit te rrjetit ad, nje produkt PPCBlogger ka reklame Pay Per Click (PPC) qe mund te lidhe reklamuesit me botuesit duke perdorur mediat e internetit si nje mjet promovues dhe zhvillimin e biznesit te secilit anetar dhe eshte gjithashtu nje mjet per te fituar te ardhura nga faqja juaj ose blog qe keni. BloggerBersatu eshte nje mjet per te marre kredi falas nga web / blog.